Nejnovější recenze ze sekce Nářadí
naprosto spokojen
- Funguje bezvadně v tom, k čemu je určen.
- nenašel jsem
ok
kleště fungují :)
Účel nákupu splnil, teprve uvidím, jak dlouhu vydrží.
- Výborně se sním pracuje,výborný produkt této značky
Tento produkt doporučuji,je výborný,po všech stánkách,tedy pro přežití,k tomu je vlastně určen.
- Lehké, nemají ostré hrany.
- Páka je asi kvůli pevnosti dost masivní, jde těžko zasunout pod plášť, pokud je hodně napnutý.
Nic moc.
- Cena, fungčnost,
Doporučuji, vhodná jak pro začátečníky tak pro pokročilé cyklisty. Jednoduché používání
- kvalitní
kavlita , malé provedení
- Nářadí vypadá kvalitně, ale zatím jsem ho nepoužil. Mám ho jako nouzové pro opravy v terénu.. Byla na něj dobrá recenze ve VELU.
- Zatím nic
Dobrý produkt
- Hladke ostri je vic praktictejsi oproti tomu se zoubkama.
Nuz od Gerberu Bear Grylls s hladkym ostrim je velmi kvalitni kus, muzu jen dororucit, vsecko funguje jak ma.
- vydrželi asi 11 výměn duše
příště koupím montpáky z lepšího materiálu, tyhle jsou v podstatě cestovní/záložní
Odolný materiál, betelné, pěkně se rozkládají...
- Dobře vybavený nůž resp. pouzdro
- Kvalitní pouzdro s integrovaným brouskem a škrtadlem. Široce použitelné jak na Molle, tak opasek, do kapsy, s dodatečnými pásky (nejsou součástí) i na stehno či holeň.
- Nůž holí což u běžných nožů není standard u kvalitních a drahých však naprostý standard.
- Součástí nože je šňůra na konci s píšťalkou.
- Ddrží dobře ostří i po přebroušení = slušná ocel.
- Použití jako kladivo díky pěkně vymyšlenému zakončení rukojeti.
- Nůž sice holí, ale ne dokonale. Je potřeba to dodělat.
- Chybky v dílenském zpracování - např. malé otřepy na gumě rukojeti.
- Ne zcela precizní broušení zubatého ostří.
- Nemám rád ty reflexní barvy, ale pro tenhle typ nože jsou pochopitelné.
- Brousek na hrubé nabroušení, nečekejte díky němu žiletku.
Nůž vhodný pro každého na běžné chození do přírody, na tramping. Barevná variace zajistí jednodušší nalezení v případě ztráty, vypadnutí a p. Po dobroušení velmi kvalitní pomocník. Osobně nemám zubaté ostří v lásce, ale v přírodě je vážně užitečné.
Výborně zpracované pouzdro - i proto jsem nůž koupil. Je v kombinaci plast a textil s možností ty dvě části oddělit. To v sadě s brouskem a škrtadlem s možností upevnění pouzdra na opasek, molle systém a další a to včetně bezpečného umístění "hlavou vzhůru".
Mám už pár jiných nožů, tento je z nich nejuniverzálnější a nebude mě tolik bolet, vzhledem k ceně, když ho ztratím. Pořád je to jiná cenová kategorie než například SOG nebo Fallkniven za 5000,-.
Jednoduše skvělý univerzál za velmi slušný peníz s drobnými nedostatky ve zpracování jichž si všimne ten, kdo tomu rozumí nebo puntičkář.
Pracuje se s ním dobře
- kvalitní zpracování produktu,dobrá ocel
- mohl být výce nabroušený,ale i tak to stačí
Produkt bych vřele doporučil všem trempům,táborníkům a ostatním co rádi chodí do přírody.
Dobře se s nímsekají suché i mokré větve,pilka je dostatečně ostrá
- funkční
jednoduché použítí
- funkční
v pořádku
nezbytný pomocník v případě defektu (a že jsem jich měl vloni dost)
- Funguje dle předpokladů
Bezva
- Silne stetiny, pekne vycisti kazetu.
- Cena mohla byt nizsi.
Je to dobry produkt, ale na to, ze je to kus plastu, snizil bych jeho cenu.